Preskoči na vsebino
Dvignite svoj domači bar: Odkrijte umetnost koktajlov

Dvignite svoj domači bar: Odkrijte umetnost koktajlov

Dobrodošli v PremiumBar-u, vašem cilju za vse novice iz sveta alkohola. Ne glede na to, ali ste poznavalec žganih pijač ali želite samo založiti svoj domači bar, imamo nekaj za vsakogar. Danes se bomo potopili v svet craft koktajlov, trend, ki je tu, da ostane.

Revolucija craft koktajlov

Gibanje craft koktajlov je osvojilo svet, poudarja visoko kakovostne sestavine, inovativne tehnike in čudovito uravnotežene okuse. V PremiumBar-u verjamemo, da je ustvarjanje popolnega koktajla umetnost, in tu smo, da vam pomagamo postati umetnik.

Osnovne žgane pijače za vaš domači bar

  1. Vodka: Vsestranska pijača, ki je lahko osnova za nešteto koktajlov. Naša izbira vključuje znamke, kot je naprimer Beluga znana po svoji gladkosti in čistosti.

  2. Whisky: Ne glede na to, ali imate raje škotski, burbon ali irski viski, imamo široko paleto možnosti. Poskusite Woodford Reserve za bogat, kompleksen okus ali Jack Daniel's Black Label za klasično, gladko izkušnjo. Ali pa morda Nikka From the Barrel - za izkušnjo z japonskim viskijem.

  3. Gin: Nujen za klasičen G&T ali sofisticiran martini. Raziščite našo ponudbo od Roku Gina naprej, vsak ponuja edinstvene botanične note.

  4. Rum: Popoln za tropske koktajle, kot so mojito in daiquiri. 

Ustvarjanje popolnega koktajla

Ustvarjanje odličnega koktajla je vprašanje ravnotežja in natančnosti. Tukaj je nekaj nasvetov za začetek:

  • Kakovostne sestavine: Vedno uporabljajte najboljše žgane pijače in naj sveže sestavine, ki jih najdete. To bistveno vpliva na končni izdelek.
  • Pravilna orodja: Investirajte v dober shaker, cedilo, merilnik in tolkač. Ta orodja vam bodo pomagala natančno mešati in meriti.
  • Led je pomemben: Ne podcenjujte pomena ledu. Uporabite velike, prozorne ledene kocke, da bo vaša pijača hladna, ne da bi se prehitro razredčila.

 

Pridružite se skupnosti PremiumBar

Strastni smo glede tega, da vam pomagamo dvigniti izkušnjo vašega domačega bara. Spremljajte nas na družbenih omrežjih za več koktajl receptov, ocen žganih pijač in ekskluzivnih ponudb. 

Minister za zdravje opozarja:

»Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!«

Več o odgovornem pitju
Varno plačevanje

Vaši osebni podatki so zaščiteni v varnostnim protokolom SSL.

Hitra in zanesljiva dostava

Hitra in zanesljiva dostava v treh delovnih dneh preko kurirske službe EKDIS.

Premium izbor

Širok nabor novih in zanimivih okusov za popestritev vašega domačega bara ali kot priložnost za darilo.

Plačilo za povzetju

Prav tako vam omogočamo plačilo po povzetju.

Košarica 0

Vaša košarica je trenutno prazna

Začnite z nakupovanjem